5 نکته ساده برای بهروزرسانی محتوای وبسایت شما
متن : وبسایت شما ثابت نیست، بنابراین نباید طوری با آن رفتار کنید که انگار همینطور است. فناوری و اینترنت به سرعت و اغلب تغییر میکنند. شما باید وبسایت خود را مرتباً بهروزرسانی کنید تا با زمان همگام باشید. داشتن یک سایت بهروز و بهینهشده ، یک تجربه کاربری عالی ایجاد میکند و احتمالاً افراد را تشویق میکند تا زمان بیشتری را در صفحات سایت شما بگذرانند. این به بهینهسازی موتور جستجو یا سئو شما کمک میکند، زیرا گوگل برای تجربه کاربری خوب ارزش قائل است. اگر افراد زمان زیادی را در وبسایت شما میگذرانند، این همچنین سیگنالی برای گوگل است که شما چیزی را که آنها میخواهند دارید، بنابراین احتمالاً شاهد افزایش رتبهبندی خود خواهید بود. رتبهبندی بالاتر برابر با ترافیک وب بیشتر است. اما دقیقاً برای بهروزرسانی محتوای وبسایت خود چه باید بکنید؟ من به شما میگویم... بعد از این مقدمه! خب، حالا بیایید به بهروزرسانی محتوای وبسایت خود بپردازیم.
پنج نکته برای بهروزرسانی محتوای وبسایت
قبل از اینکه واقعاً شروع به بهروزرسانی سایت خود کنید، سئوی آن را بررسی کنید
احتمالاً زمان زیادی را صرف گردآوری محتوا کردهاید و اگر افراد نتوانند سایت شما را در موتورهای جستجو پیدا کنند، این زمان کاملاً هدر خواهد رفت. عوامل بسیار زیادی وجود دارند که تعیین میکنند سایت شما در صفحات نتایج موتور جستجو یا SERPs کجا ظاهر شود. برای بررسی سئوی خود، باید یک ممیزی سئو از سایت خود انجام دهید که به شما میگوید چه عواملی را تحت تأثیر قرار میدهید و کدام یک نیاز به بهبود دارند. میتوانید از ابزار بررسی سئوی رایگان ما برای دریافت گزارشی از عملکرد صحیح و نادرست سایت خود برای سئو استفاده کنید. برخی از عوامل سئو که هنگام بهروزرسانی محتوای وبسایت خود باید به دنبال آنها باشید عبارتند از:
- کلمات کلیدی: آیا از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود در سراسر عناوین و محتوای صفحات، و در تگهای عنوان و توضیحات متای صفحات خود استفاده میکنید؟
- سرعت صفحه: آیا سایت شما به سرعت در دستگاههای دسکتاپ و موبایل بارگذاری میشود؟
- بهینهسازی برای موبایل: آیا سایت شما روی دستگاههای موبایل به راحتی کار میکند؟
- امنیت سایت : آیا برای محافظت از دادههای کاربر، گواهی SSL نصب کردهاید؟
- لینکهای شکسته: آیا همه لینکهای سایت شما کار میکنند و آیا لینکهای قدیمی را به لینکهای جدید ریدایرکت میکنید؟
باز هم، آن لیست به هیچ وجه کامل نبود. اگر میخواهید تحلیل کاملی از سئوی سایت خود داشته باشید، باید همکاری با متخصصان سئو را در نظر بگیرید . این ما را به مورد دوم میرساند .
قبل از بهروزرسانی وبسایت خودتان، ببینید رقبایتان با وبسایتهایشان چه میکنند.
میدانم، میدانم. این کار دیگری است که باید قبل از اینکه حتی به وبسایت خود دست بزنید، انجام دهید، اما مهم است که قبل از هرگونه تصمیمی، تجزیه و تحلیل کاملی از چشمانداز رقابتی انجام دهید. این همچنین با حسابرسی سئو شما مرتبط است. به نتایج برتر برای کلمات کلیدی مورد نظر خود نگاه کنید و ببینید صفحات برتر برای رسیدن به آن جایگاههای مطلوب چه میکنند.
آیا از کلمات کلیدی خود در عناوین خود استفاده میکنند؟ آیا عناصر چندرسانهای دارند؟ به محتوای کلی وبسایت آنها نگاهی بیندازید. آیا کاری هست که رقیب شما انجام میدهد و شما میتوانید آن را بهتر انجام دهید؟
آیا میتوانید یک ویدیو بسازید یا یک مطلب طولانی در مورد موضوعی بنویسید که از موضوع آنها پیشی بگیرد؟ بسیار خب! برویم سراغ مورد سوم.